Vem är den ”omyndiga”-”unga flicka” som ”pekas ut” i min avhandling

Anna Ardin har gjort ett inlägg på Högskoleläckan – gruppen för högskoleskvaller. I inlägget har Ardin slutat med anklagarna att jag översätter fel och att det saknas källor för mina påstående. Jag har svarat Anna Ardin på hennes tidigare påstående i flera artiklar och inlägg. Detta får man läsa via länkar nedan.

Det som utmärker detta inlägg är att hon påstår att:

  • Jag är fälldes av ÖNEP (kommer inte kommentera för att det inte är sant)
  • Jag utmålar henne som ”ledare för MB” (kommer inte att kommentera eftersom att det är inte sant)
  • Ardin talade med en ung flicka som stått som kontakt person för scoutkår. Flickan nekats praktikplats på grund av att hon pekats ut av Egyptson.

Det är inte första gången det påstås att det står en omyndig ung flicka i min avhandling. Detta påstod Yasir Al-Sayed Issa under disputationen och jag tyckte att det inte var värt att svara på. Maria ……, vän till Issa, präst och ordförande för Tro och Solidaritet i Solna skrev det samma på ett kommentar på Facebook. Jag tyckte också då att jag behöver inte svara på lögner. Nu tycker jag att det är nog.

Iman Benmkhalouf står visserligen i min avhandling sida: …

Vem är Iman Benmkahlof?

Googlar man på Iman Benmkhalof finnar man att:

  • Iman är 32 årig kvinna.
  • Iman är dotter till grundaren till Muslimska brödraskapet i Sverige och gift med Mohamed Temsamani, miljöpartisten i Solna som arbetade för Muslimska brödraskapet i Kairo och ordförande för största riksorganisation i Sverige, FIFS. Det är samma person som blev nyligen bjuden av statsministern på sim födelsedag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *