SR, Fazelhashemi och Muslimska Brödraskapet

Sverige Radio sände igår i programmet Människor och tro i P1 , ”Muslimska brödraskapet efter den arabiska våren”. I programmet intervjuades Fazelhashemi professorn i islamisk filosofi och teologi. Fazelhashemi ifrågasatts av islamologen ….,

Faselhashemi har ägnat sig till en nutida politisk debatt och har försummat sitt egentliga yrke att källkritisk skriva om islams urkunder koran och profetens tradetion.

Faselhashemi uttalade sig i programmet om Muslmiska Brödraskapet som organistion med att ”riktiga källor har definitivt saknas”.

Jag har skicka mina böcker Holy White Lies och Erövringen till programmet Människor och tro. Sveriges Radio och programmet är skyldiga att uppdatera sig om ämnet och presentera en objektiv bild om ämnet, vilket inte gjort i programmet.

I mina böcker och artiklar har jag presenterat bevis för organisatorisk verksamhet för Muslimska Brödraskapets förgrening i Sverige.

Att Fazlhashemi hävder idag att det inte finns bevis för Muslimsk Brödraskapets verksamhet i Sverige är förvånansvärd eftersom han är både professionell anställd och aktiv i debatten i frågan och min bok är uppmärksammad i flera dagstidningar bland annat av Per Gudmundsson i Svenska Dagbladet och Per Gahtron i Aftonbladet.  Vi har också gemensamma vänner på socialnätever som bett honom om kommenterar bevismaterialen som framlagt.

Här nämnare jag några artiklar som genomgick redaktioner i svenska tidningar och några dokument som bekräftar den organisatoriska banden.

Sameh Egyptson: Finns otaliga källor – Ibn Rushd är del av Muslimska brödraskapet
Här finns artikeln och länkar till dokument som bekräftar de organisatoriska banden.

Förvalltning rätt missser

Förvaltningsrätten missar samband

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *