Leder Stefan Löfven en politisk etnisk rensning mot muslimer?

Mahmoud Khalfi, direktör för Stockholms moské, tidigare ordförande för Islamiska förbundet i Sverige är en offentlig person i allra högsta grad. Han var tidigare en av dem som nominerade av Broderskapsrörelsen (nuvarande Tro & Solidaritet) till nämnden och styrelsen i socialdemokratiska partiet. Han intervjuades nyligen av den arabiska webbkanalen Alkompis. I intervjun hävdar han att det pågår en politisk etnik rensning mot muslimer i Sverige.

 : في الفترة الأخيرة صار نوع من التطهير العرقي السياسي (m.14)
Googletranslate: ”Under den senaste perioden har det blivit ett slags politisk etnisk rensning”

Khalfi förklarar att det sker när muslimer som ber fem gånger per dag trakasseras och tvingas avgå. Han gav ett exempel: ”Mehmet Kaplan som var framgångsrik i hans administration och ministerium”, trots det tvingades han att avgå, ”bara för att han är engagerad i sin religion och bön”.(m. 13-14)

Men en del av Khalfis åhörare och läsare undrar nu vem som tvingade Kaplan att avgå! Många av dem kommer att uppfatta att det är vår statsminister Löfvén som var den högste ansvarige för regeringen när Kaplan avgick. Följaktligen kommer de att resonera över om det är så att Löfven leder ”en politisk etnisk rensning mot muslimer” i vårt land.

15 APRIL, 2016 publicerade jag en artikel på min blogg med en länk till en artikel skriven av Mahmoud Khalfi i Tunisnews. Jag bad regeringen att översätta Khalfis artikel. I artikeln beskriver Khalfi sin broder i Islamiska Förbundet Mehmet Kaplan som islamist och Islamiska Förbundet som tillhörande Muslimska Brödraskapet. Här är citat från texten på arabiska:

والمؤسسات الإسلامية المعروفة بانتمائها لمدرسة الإخوان المسلمين وأهمها الرابطة الإسلامية في السويد التي تملك المركز الإسلامي ومسجد استكهولم الكبير

Googletranslate:
” islamiska institutioner som är kända för att tillhöra muslimska brödraskolan, varav den viktigaste är Muslimska förbundet i Sverige som äger Islamic Center och Stockholms stora moské.”

ورغم أن السيد محمت مصنف كإسلامي إلا أنه لم يعرف عنه انتماء فكري مثل السيد عبد الرزاق وابري الذي نجح في الحصول على مقعد بالبرلمان سنة 2010
Googletranslate:
Även om Mahmat klassificeras som en islamist, är han inte känd för att ha en intellektuell tillhörighet, som Abdul Razzaq Wabri, som lyckades få en plats i parlamentet 2010.

Mahmoud Khalfi är uppskattad av socialdemokrater och nominerades till och med till politiska uppdrag inom partiet av sidoorganisationen Broderskapsrörelsen, idag Tro och Solidaritet. Här kan man läsa om det i en intern handling. Detta finns också i mina böcker som jag skickat personligen till statsministern.

Mahmoud Khalfi är en offentlig person som tar emot diplomater, politiker och socialdemokratiska representanter väldigt ofta. Bland gästerna är toppen av partiledningen och till och med den tidigare statsministern Göran Persson. Vad skickar Khalfi för signaler med sitt uttalande om ”en politisk etnisk rensning mot muslimer”, framför allt till ungdomar som han beskriver som otåliga?

Pågår det ”en politisk etnisk” rensning mot muslimer”? Hade Löfvén en islamist i sin regering? Har Socialdemokraterna samarbetat med och stöttat Muslimska Brödraskapets förgrening i Sverige? Detta är frågor som många vill ställa till vår statsminister idag. Om Löfvén svarar nej på frågorna har vi en som inte talar sanning.
Vem ska vi tro på?
Ordföranden för imamrådet eller ordföranden för Socialdemokraterna?

Det är dags att Socialdemokraterna utreder anklagelserna. Jag ber nu om en utredning där den här intervjun och dokument som finns i mina böcker Holy White Lies och Erövringen ingår.

Det är pinsamt att vi har oansvariga politiker och religiösa företrädare som uttalar sig oansvarigt, missköter sina uppdrag och inte lyssnar på varningar. Nu börjar det bli allvarligt, ”politisk etnisk resning mot muslimer”. Sverige har inte råd med offentliga personer som beter sig som barn i en lekstuga.

Sameh Egyptson


Köp Erövringen, Muslimska Brödraskapets infiltration av Sverige:
https://egyptson.se/shop#!/products/er%C3%B6vringen
Köp E-boken med klickbara unika länkar på Google books
books.google.se/books/about/ER%C3%96VRINGEN.html 
Kontakta Sameh Egyptson för intervju: Tel: 0707267161. Email: 
sameh.egyptson@egyptson.se
Pressbilder och bilder från boken:drive.google.com/drive/folders/10qqnDzSYbiLzIxul9ZIF9QvgXP_zh-fJ?usp=sharing  
Boka föreläsningar och föredrag med Sameh Egyptson:
docs.google.com/document/d/12C5NTSjgEEstiFwkQY2ea_zBpORLKhTmbap_YgslW9o/edit?usp=sharing 
Läs recensioner och få mer information:wordpress.egyptson.se/2018/11/23/news-about-holy-white-lies/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *