Pressmeddelande Erövringen – Muslimska Brödraskapets infiltration av Sverige

Erövringen är en uppdaterad svensk version av den internationellt uppmärksammade boken Holy White Lies, del 1, från 2018. Erövringen avslöjar den politiska strategi som Muslimska Brödraskapet har för att infiltrera Europa och Sverige samt kontakterna mellan brödraskapets anhängare och politiska partier i Sverige. Socialdemokraterna, Moderaterna, Center-partiet och Miljöpartiet har alla haft djupgående kontakter med islamister. 

Boken söker svar på hur politiska partier i Sverige kunnat tro att det är möjligt att omvända Muslimska Brödraskapets representanter och anhängare. Och hur dessa, å sin sida, kunnat tro att det är möjligt att erövra Sverige med infiltration. Det har pågått i över tre decennier och osannolikt många skattemiljoner har beviljats Muslimska brödraskapets nätverk i Sverige. Resurser, avsedda att stärka och sprida den liberala demokratin, används för att mobilisera till islamism med en anpassning till sharia och dess könsapartheid och segregation. Konsekvenserna är förödande. 

Författare:

Sameh Egyptson är islamolog och doktorand i interreligiösa relationer vid Lunds universitet och har ytterligare en akademisk examen i historia vid universitet i Kairo. Med arabiska som modersmål och med kunskap och erfarenhet både kulturellt och politiskt från både Sverige och Egypten utmärker sig Sameh i Sverige med en unik inblick och förståelse och ett helt unikt källmaterial. Sameh är aktiv i debatter och har skrivit många artiklar i pressen.

Varmt välkommen till bokpresentation!  
Tisdag 6 oktober, kl. 16.00-17.30  
Timmermansgården, Timmermansgatan 46-48, Stockholm 

Anmälan till bokpresentation:
facebook.com/events/297895114822686/

Se online sändning av bokpresentationen (det filmade eventet ligger sedan kvar):
facebook.com/groups/338200064230097/
Köp Erövringen:https://egyptson.se/shop#!/products/er%C3%B6vringen
Köp E-boken med klickbara unika länkar på Google books
books.google.se/books/about/ER%C3%96VRINGEN.html 
Kontakta Sameh Egyptson för intervju: Tel: 0707267161. Email: 
sameh.egyptson@egyptson.se
Pressbilder och bilder från boken: drive.google.com/drive/folders/10qqnDzSYbiLzIxul9ZIF9QvgXP_zh-fJ?usp=sharing  
Boka föreläsningar och föredrag med Sameh Egyptson:
docs.google.com/document/d/12C5NTSjgEEstiFwkQY2ea_zBpORLKhTmbap_YgslW9o/edit?usp=sharing 
Läs recensioner och få mer information:wordpress.egyptson.se/2018/11/23/news-about-holy-white-lies/

3 reaktioner på ”Pressmeddelande Erövringen – Muslimska Brödraskapets infiltration av Sverige

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *