Ibn Rushds studiematerial handlar om antidemokratisk samhällsordning

Det är stor politisk skandal att kommunalpolitiker i Umeå fortfarande inte kan ta beslutet att stänga pengaskrinet för Studieförbundet Ibn Rushd. Jag har läst de två böckerna som Folkbildningsrådet hittade i Ibn Rushds studiematerial i en granskning. Det är inte hela sanningen att det handlar bara om barnuppfostran, kvinnostatus och homosexuella. Böckerna handlar om indoktrinering enligt antidemokratisk islamistisk samhällsordning enligt de sunnitiska och shiitiska högsta lärda.

Den första boken presenterar den shiitiska synen:
ISLAMIC LAWS
According to the Fatwas of
His Eminence al‑Sayyid Ali al‑Husayni al‑Sistani 1drv.ms/b/s!AkPHdUXTdYD9gpAV9534EKq2xIPNjg?e=bmRyNe

Den andra boken är den sunnitiska synen
The Upbringing of Children in Islam
English translation of the Arabic Book, Tarbiyat al-aw’ladfial-Islam The original book is in Arabic by
Sheikh Abd ’Allah Naseh Alwan https://1drv.ms/b/s!AkPHdUXTdYD9gpAR4iNpJCRo7LRzIA?e=di0OdR Det är skamligt att

Våra politiker debatterar fortfarande om Ibn Rushds bidrag. Det borde vara obligatoriskt för alla politiker och bidragsgivare att läsa Ibn Rushds studiematerial, som stämmer väl överens med material som jag presenterar i min avhandling ”Global politisk islam”. Laddas ner gratis här: Laddas gratis här.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *