Här bjöd Ibn Rushd in den högsta ansvarige för Muslimska brödraskapets internationella organisation till Stockholm

Ibn Rushd Studieförbundet förnekar all samröre med Muslimska brödraskapet och beskriver det som konspirationsteori. Detta har också gjort Omar Mustafa när han var ordförande för islamiska förbundet som grundade Ibn Rush. Det är samma Omar Mustafa som var rektor till Ibn Rushd som bjöd in Mahmoud Ezzat, den högsta ansvarige för Muslimska brödraskapets internationella organisation.

Vad säger Mahmoud Ezzat i hans predika i Stockholms moské, predikan som finansierades av skattemedel? Det är viktigt att vi alla skattebetalare som finanserade den här resan också kan dela med sig den kunskap Ibn Rushd har fått från Ezzat. Vi skattebetalare har rätt att veta vad Ezzat predikade om. Därför ber jag Ibn Rushd att anlita en auktoriserad översättare för att översätta innehållet av talet.

Skicka en email snällt men bestämd och be de ansvarige för Ibn Rushd att översätta Ezzats brediaka av en auktoriserade firma.

Förbundschef: alve.hogman@ibnrushd.se

Verksamhetschef: lamia.elamri@ibnrushd.se

Här är videon för Ezzats tal:

https://drive.google.com/file/d/1tKC4X2tJ6L2S5u7VJIoyiRx7R2BXmy0g/view?usp=drivesdk

Omar Mustafa sitter vid Mahmoud Ezzats fötter i Stockholms moské. Fyra månader senare blev han vald i Socialdemokratiska partistyrelsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *