Islamofobi-industrin flyttar från Frankrike!

Gästskribent: Mercedes Wahlby

CCIF – KOLLEKTIV MOT ISLAMOFOBI I FRANKRIKE…Översättning:

Hotad av regeringen har CCIF … upplöst sig självAv Valeursactuelles.com /

Fredagen den 27 november 2020 kl 18:48Tidigare CCIF-chef Marwan Muhammad. Foto © Thomas Padilla / AP / SIPAKollektiv mot islamofobi i Frankrike meddelade i ett pressmeddelande att det hade genomgått en ”frivillig upplösning” och att dess kommunikationsverktyg skulle stängas ”på mindre än 24 timmar”.Inför hotet om upplösning föredrar CCIF att sänka sig själva. Sedan det fruktansvärda mordet på Samuel Paty av en islamistisk terrorist den 16 oktober har Kollektiv mot islamofobi i Frankrike (CCIF) varit under lupp av den franska regeringen, som anklagar föreningen för att vara ”tydligt inblandad” i denna attack och önskar att se den försvinna från riket. För att undkomma ett sådant beslut har CCIF därför beslutat att självupplösas, som de meddelade i ett pressmeddelande, publicerat på deras webbplats.Dess ”tillgångar” överfördes till partnerföreningar”Som vi har meddelat inrikesministern torsdagen den 26 november informerade vår styrelse den 29 oktober den frivilliga upplösningen av CCIF”, förklarar föreningen och tillade att dess ”tillgångar” hade överförts till deras systerorganisationer som tar över och fortsätter kampen mot islamofobi på europeisk nivå. CCIF tillkännager också att dess ”kommunikationsverktyg kommer att stängas ner på mindre än 24 timmar” och uppmanar sina ”medlemmar, partners och supportrar” att ”ta kontakt” med nämnda organisationer.Men om CCIF därför officiellt försvinner i Frankrike, bör det återfödas i en annan form utanför Frankrikes gränser. ”Som vi meddelade den 26 oktober har CCIF aktiverat en omfattande plan för att kunna lägga en stor del av sin verksamhet utomlands”, preciserar meddelandet. I ett tidigare meddelande hade föreningen informerat om sin vilja att ”utvidga [sin] verksamhet internationellt” eftersom den inte längre kände sig ”säker i Frankrike”. I ett långt offerförsvarstal förklarade CCIF på engelska att man ville utveckla ”en förstärkt rättslig enhet”, ”ett forskningscentrum med ett datainsamlingscenter” och ”ett medie- och kulturproduktionscenter”.

Källan:
https://www.valeursactuelles.com/societe/menace-par-le-gouvernement-le-ccif-sest-auto-dissous-126117?fbclid=IwAR2urx7-CydqBZES_EeWAof9O8j04b8YdAOkglbU5YQYmzj8BGkXYWYtC4Q

Köp Erövringen, Muslimska brödraskapets infiltration av Sverige:
https://egyptson.se/shop#!/products/er%C3%B6vringen
Köp E-boken med klickbara unika länkar på Google books
books.google.se/books/about/ER%C3%96VRINGEN.html 
Kontakta Sameh Egyptson för intervju: Tel: 0707267161. Email: 
sameh.egyptson@egyptson.se
Pressbilder och bilder från boken:drive.google.com/drive/folders/10qqnDzSYbiLzIxul9ZIF9QvgXP_zh-fJ?usp=sharing  
Boka föreläsningar och föredrag med Sameh Egyptson:
docs.google.com/document/d/12C5NTSjgEEstiFwkQY2ea_zBpORLKhTmbap_YgslW9o/edit?usp=sharing 
Läs recensioner och få mer information: wordpress.egyptson.se/2018/11/23/news-about-holy-white-lies/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *