Samtal med Riksdagsledamöter om Muslimska Brödraskapets inflytande i Sverige

Inbjudan till samtal om Muslimska Brödraskapets hot mot sekularism, jämställdhet och vår demokrati. Riksdagsledamöterna Amineh kakabaveh och Gulan Avci i samarbetet med Riksdagens tvärpolitiska nätverk mot diskriminering och förtryck i hederns namn bjuder in till ett Corona- anpassat samtal med:

Författaren och religionsforskaren Sameh Egyptson.

4 nov – Kl: 13.30-1500

Egyptson har under många år forskat och skrivit om Muslimska Brödraskapets negativa inverkan på vår demokrati, vårt sekulära samhälle, integration och jämställdhet. I sin nya forskning har Egyptson kommit fram till att mycket av svensk välvillighet, aningslöshet och brist på kunskap om islamism bidragit till att Brödraskapet följaktligen har lyckats att bli språkrör för vanliga muslimer i Sverige och byggt en stor koncern av föreningar, förbund, organisationer, församlingar och stiftelser för att med våra skattemedel och en välplanerad strategi för att bygga pararella samhällen där deras reaktionära ideologi får genomslag.

Samtalet ska spelas in och sändas i efterhand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *