Så lyckades islamisterna tysta socialdemokrater i hedersförtrycksfrågan

Domstolsprocessen mot Ann-Sofie Hermansson är en del av en långsiktig strategi för politisk islam. Islamiska förbundet och dess dotterorganisationer motarbetar kampen mot hedersförtryck sedan 1990 talet med skattemedel. Detta är ett hån mot det svenska samhället och de principer det vilar på.

Här är en del av dokumenten som bevisar strategin:

1-Normalisering av hedersförtryck

2-Försvara de skyldiga för hedersförtryck

3-Försvara barnäktenskap

4-Uppmaning till kvinnlig underkastelse

5-Uppmuntra till könssegregation

 • Normalisering av hedersförtryck

1997 skriver Mahmoud Aldebe, grundare och ordförande för Sveriges Muslimska råd tillsammans med Haytham Rahmeh grundare och ordförande för Sveriges Imam Råd och Islamic Relief deras syn på integration i Sverige till utrikesministern:

”Visa politiker säger öppet att ”dom som kommer hit med sin religion skall anpassa sig till vad? Vi vet inte. Men man anser att svenska levnadssättet är bättre, modernare, friare och förnuftigare än det muslimska religiösa levnadssättet”. Man glömmer att demokratin är rätten till olikhet på jämbördig basis. Ingen olikhet får spelas ut mot någon annan. Teoretiskt har vi etniska, språkliga och religiösa möjligheter att bevara och utveckla ett eget kultur och religiöst liv, men i praktiken möter vi många svårigheter och dessutom har vi hamnat i utkanten av den dialog som ni driver intensivt. Vi måste alltid ta avstånd från allt som händer i visa muslimska länder, annars är vi dömda som icke- lojala mot samhället. Det verkar att visa politiker och tjänstemän önskar att Sveriges muslimer ska assimileras och tar seden där de kommer. Religiös islam misstänks vara en källa till kvinnoförtryck och motståndare till jämställdhet och den anklagas att stå i motsats till intellektuell öppenhet, tolerans och respekt for individens rätt. Man vill inte förstå vad religiös islam står för! Man vill skapa sekulariserad islam som passar svensk politik. Om de religiösa andliga ledaren skall ses som ett problem kommer vi inte att nå en rättvis integrationspolitik. ”[sic] Läsa hela brevet:

haytham-aldebe-ud

 • Försvara de skyldiga för hedersförtryck

När Pela, en irakisk flicka, mördades, 2003 av sina släktingar i Irak för att hon inte uppfyllde familjens önskemål att gifta sig med den man de hade valt för henne skrev vice ordförande för Sveriges Muslimska Råd, Mahmoud Aldebe, i egenskap av talesman för rådet, ett brev den 1 april 2003 till den svenska justitieministern med en kopia till domstolen som övervägde överklagandet av de två bröderna som anklagats för att ha dödat flickan. Aldebe skrev att domen var ett resultat av en polis- och mediakomplott:

”Politisk konspiration då högst uppsatta statsråd, politiker, riksdagsledamöter, opinionsbildare, journalister, författare, advokater, feministiska rörelser har engagerat sig på högsta nivå i det uppmärksammade rättegången mot bröderna Atroshi, vilket har svartmålat invandrares värderingar och kulturer och skadat invandrarnas strävan efter en rättvis behandling av svenska medborgare oavsett ursprung.”[SIC]116

mordpela

 • Försvara barnäktenskap

Islamiska Förbundet har motarbetet lagförslag mot barnäktenskap, 2003. Artikel från tidningen Arbeten: 19 december, 2003

”Imamen Mahmoud Khalfi på Svenska Muslimers Förbund anser att lagen har tillkommit efter påtryckningar från bland annat iranska och kurdiska kvinnogrupper som ogillar islam av politiska skäl.
– Det är en politisk manöver. Man förstår att den är riktad mot muslimer och kristna från Mellanöstern. Han menar att lagen egentligen syftar till att försöka begränsa muslimer i andra länder eftersom det är ovanligt att muslimer i Sverige gifter sig innan 18 års ålder. Mahmoud Khalfi hävdar att lagen är diskriminerande.

– För svenska 16-åringar finns det inget hinder att ha sex. Men en muslimsk tjej som vill ha sex och samtidigt följa sin religion ska inte få det för att hon inte får gifta sig. Varför ska inte hon få sin lust tillfredsställd?
Mahmoud Khalfi menar också att konsekvenserna av lagförslaget inte har diskuterats tillräckligt.
– En man flyttar tillfälligt från Sverige och gifter sig med en 17-åring. När han sedan vill återvända till Sverige kommer hans fru inte att få uppehållstillstånd eftersom äktenskapet är ogiltigt.”
Läs hela artikeln och intervjun.

barn

 • Uppmaning till kvinnlig underkastelse

SVT Uppdrag granskning den 16 maj 2012. (se filmen i bokens arkiv)

”Uppdrag granskning, [Imamernas råd] visar hur imamer uppmanar muslimska kvinnor att underkasta sig sina män.” Läs hela artikeln om programmet i SVT

imamaråd

 • Uppmuntran för könssegregation

Sveriges Muslimska Råd som grundades och styrs av Islamiska Förbundet förklarar i en intern rapport på arabiska varför muslimska föräldrar väljer islamiska skolor till sina barn så här:

”I dag finner vi ingen svensk flicka som vill förbli jungfru, och det är viktigt i kompisarnas ögon att flickan ska vara sexuellt aktiv! Det noteras att mängden aborter bland flickor i Sverige är mycket hög. Den smittan har infekterat utländska flickor, som har sex i hemlighet och sedan genomgår mödomshinneoperationer med hjälp av svenska läkare och socialarbetare, utan föräldrarnas kunskap, av rädsla för mord om deras föräldrar få veta det. Trots kunskap om dessa fruktansvärda omständigheter som plågar svenska skolor förvånas officiella svenska myndigheter av flykten av muslimer med sina barn från denna ruttna miljö till säkerheten och tryggheten i de islamiska skolornas famn.” سنخمشى

2 reaktioner på ”Så lyckades islamisterna tysta socialdemokrater i hedersförtrycksfrågan

 1. Hjärtligt tack för detta fantastiskt bra skrivna inlägg, jag har hållit på att informera om islam i flera år och bloggat om islam och tagit med kopior på
  koranverser och information om islam och jag delar ofta dina artiklar som är jättebra! Det är bedrövligt att det blivit en dom mot Anne-Sofie Hermasson som bara skrivit sanningen. Hon måste bli frikänd. Jag är inte Socialdemokrat men försvarar henne i alla fall.
  hoppas på en ny regering med SD M KD Gud välsigne dig för vad du gör för att upplysa folk som är ovetande om vad som pågår.

  https://ladycobra.wordpress.com/2014/10/06/koranen-ligger-bakom-is-jihadresenarer-fran-sverige/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *