Natten till det fjärde minnet för den egyptiska revolutionen

Mycket sorglig kväll tillbringar jag bland sociala nätverk och delar elektronisk sorg med mina vänner och deras barn i Kairo. Ikväll lämnade oss en idealist som trodde på bättre framtid för Egypten, shaimaa El Sabaagh. Hon sköts i bröstet och avled några minuter senare när hon deltog i en demonstration i centrala Kairo. Hon lämnar bakom sig ett barn på tre år och många fattiga barn som älskade henne såsom många vänner, kamrater och man som älskade henne.

Imorgon är en allvarlig dag. Egyptiska folket är delad. De flesta är inte nöjda med utvecklingen fyra år efter revolutionen. Många är tveksamma att gå ut på gatorna igen och kräva förändring pga risken att Mursi och Brödraskapet ska återvända till makten.

Oavsätt vad kommer att hända imorgon kommer jag att stödja folket och kämpa emot förtrycket och diktaturen oavsett vilken dräkt de har militära eller religösa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *