Terrorförberedelse – ny merit för Sveriges muslimska förbund

Ovan är ett utdrag från avhandling, ”Global politisk Islam”,( laddas gratis här.)

Organisationen i Tyresö, som Säpo misstänker för terrorförberedelse, är medlemsorganisation i Sveriges muslimska förbund, SMF. I doktorsavhandling, ”Global politisk Islam” redogör jag för att Myndigheten för stöd till trossamfund, SST i sitt arkiv har dokumentation, som visar att SMF har ägnat sig åt fusk när det gäller antal medlemmar. SMF:s medlemsorganisationer har också avslöjats med att bjuda in antidemokratiska talare via deras medlemsorganisationer i Ibn Rushd studieförbund och Sveriges unga muslimer.

Efter nedläggning av SUM är det dags att Folkbildningsrådet och SST stänger bidragskranen till Sveriges muslimska förbunds medlemsorganisation. Ett låtande från Säpo angående SMF bör vara ofrånkomligt krav snaraste.

Vi göder vår undergång med ekonomiska bidrag till Sveriges muslimska förbund, SMF, som ägnar sig åt medlemsfusk, homofobi, antisemitism, skapandet av en muslimsk enklav med särlagstiftning enligt sharia och numera terrorförberedelse.

Läs SMFs krav på särlagstiftning för muslimer, här:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *