Islamofobi-industri flyttar fram sina positioner

När Waberis skandaler avslöjades skrev jag nedanstående artikel i Dagens samhälle med en begäran om att utreda Islamiska förbundets nätverk. Artikeln användes nyligen av, Emin Poljarević, forskare vid Uppsala universitet i en Europarapport om ”Islamophopia” 2021 som bevis för att jag är en ledande gestalt för islamofobin i Sverige.
https://islamophobiareport.com/en/

Igår  fastställde Hovrätten domen mot Römosseskolans tidigare rektor Abdirizak Waberi, som dömts till fyra och ett halvt års fängelse för grov förskingring och grova bokföringsbrott.ätten den tidigare rektorn och ordförande för Islamiska förbundet Abdirizak Waberi till 4,5 års fängelse för att ha förskingrat över 12 miljoner kronor som skulle ha gått till friskolan Römosseskolan. Waberi får också näringsförbud och får inte lämna landet.

Nu vet vi vad islamofobi betyder. Det är skrämseltaktik för att skydda kriminella islamister. Läs artikeln igen och kräv med mig av politiker och tjänstemän att de utreder hela Islamiska förbundets nätverk!

Från rapporten:

”Central Figures in the Islamophobia Network The process of defunding of MCSOs in Sweden is oftentimes based on reports and opinions of a network of individuals working in academia and (alternative) media outlets, and who can be described as thought leaders of parts of the Swedish Islamophobia discourse.72”

Sid. 594.

https://islamophobiareport.com/islamophobiareport-2021.pdf

https://1drv.ms/b/s!AkPHdUXTdYD9gf8SjKUQ7C5eX6z8DA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *