Angående förbeställningar av Heliga ”Vita” Lögner

Till Ni som har gjort en förbeställning av boken Heliga ”Vita” Lögner, översättningen av boken Holy White Lies.

Uppdatering om läget.

Vi har misslyckats att få in tillräckligt med medel för att kunna översätta boken via en översättare. När den andra Kickstarter misslyckades tog vi beslutet att anlita en redaktör för att minska antalet sidor inför en svensk översättning. Arbetet blev färdigt för några dagar sedan och kostade 37.000 SEK. Denna summan har vi tagit från de försålda böcker. Under tiden har vi sökt bidrag och stipendium för att täcka kostnaderna men inget har gett resultat.

Jag har nu tagit beslut att ta ett uppehåll från mina studier vid Lunds universitet, mitt deltagande i sociala medier, artikelskrivande och andra uppdrag för att redigera boken enligt redaktörens instruktioner och efter detta översätta boken till svenska. Under tiden hoppas jag att vi får nya bidragsgivare, finansiärer eller köpare av ett stort antal böcker som kan göra att vi kan anlita utbildade översättare så att boken kommer ut på svenska snabbast möjligt. Under tiden hoppas vi att ni har tålamod med väntan på boken. Om ni vill få tillbaka era pengar då det har dragit ut på tiden, vänligen informera oss via email webshop@egyptson.se.

Mvh

Sameh Egyptson

Författare av Holy White Lies