Riksdagsledamot, Hans Eklind: Riksdagsledamöter! Kom och lyssna till Sameh Egyptson

Efter att alla riksdagsledamöter fick sina böcker organiserar riksdagsledamoten Hans Eklind (KD) en föreläsning till alla riksdagsledamöter i den största salen i riksdagen.


Inbjudan
Kom och lyssna till Sameh Egyptsons avslöjanden om det muslimska brödraskapets dolda strategi.

Det muslimska brödraskapet har ett internationellt nätverk med förgreningar i Sverige. Islamologen och doktoranden i interreligiösa relationer vid Lunds universitet, Sameh Egyptson, har samlat på källmaterial som visar det muslimska brödraskapets organisation, vision och infiltration.

Alldeles nyligen fick alla riksdagsledamöter de två böcker som Egyptson publicerat i ämnet. Nu kommer han till oss i riksdagen för att berätta och svara på frågor.

Seminariet äger rum torsdagen den 9 december, kl. 08.00 – 09.00
(med möjlighet att samtala fram till kl. 09.30). Plats: Mittpoolen (RÖ2).

Anmälan via vändande mejl (hans.eklind@riksdagen.se)!

Först till kvarn (begränsat antal platser).

Välkommen!

Hans Eklind,

Riksdagsledamot (kd)

En tanke på “Riksdagsledamot, Hans Eklind: Riksdagsledamöter! Kom och lyssna till Sameh Egyptson

  1. Tack, ett mycket bra initiativ! Jag har läst hans böcker. En dörtöppnare som sakligt påvisar den genomtänka påverkan och infiltration som sker av vårt samhälle. Han kan som egyptier avslöja de dubbla budskap som ges muntligt och i dokument till myndigheter och allmänhete via webbsidor och annat. Så oändligt mycket skattekronor som går till att på sikt flrsvaga och bryta ner vårt samhälle. Kyrkan medverkar aktivt till denna process genom sitt stöd till Ibn Rushd som är en organisation som supportar Muslimska Brödraskapet. Nyligen har dokument i Frankrike avslöjat dess nära ekonomiska polititiska koppling till varandra.
    Jag är ej politiskt aktiv inom något parti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *