Leder Stefan Löfven en politisk etnisk rensning mot muslimer?

Mahmoud Khalif, direktör för Stockholms moské och tidigare ordförande för Islamiska förbundet i Sverige intervjuades av den arabiska webbkanalen al-Kompis. I intervjun hävdar han att det pågår en politisk folkrensning mot muslimer i Sverige.

 : في الفترة الأخيرة صار نوع من التطهير العرقي السياسي (m.14)
Googletranslate: ”Under den senaste perioden har det blivit ett slags politisk etnisk rensning”

Khalfi förklarar att det sker på grund av att muslimer som ber fem gånger per dag trakasseras och tvingas avgå. Han gav ett exempel: ”Mehmet Kaplan som var framgångsrik i hans administration och ministerium”, trots det tvingades han att avgå, ”bara för att han är engagerad i sin religion och bön”.(m. 13-14) Vem tvingade Kaplan att avgå? Det är vår statsminister Löfven.

Leder du en politisk folkrensning mot muslimer i vårt land, Löfven?

15 APRIL, 2016 publicerade jag en artikel på min blogg med en länk till en artikel skriven av Mahmoud Kalfi i Tunisnews. Jag bad din regering att översätta den. I artikeln beskriver Khalfi sin broder i Islamiska Förbundet Mehmet Kaplan som islamist och Islamiska Förbundet som tillhörande Muslimska Brödraskapet.

والمؤسسات الإسلامية المعروفة بانتمائها لمدرسة الإخوان المسلمين وأهمها الرابطة الإسلامية في السويد التي تملك المركز الإسلامي ومسجد استكهولم الكبير

Googletranslate:
” islamiska institutioner som är kända för att tillhöra muslimska brödraskolan, varav den viktigaste är Muslimska förbundet i Sverige som äger Islamic Center och Stockholms stora moské.”

ورغم أن السيد محمت مصنف كإسلامي إلا أنه لم يعرف عنه انتماء فكري مثل السيد عبد الرزاق وابري الذي نجح في الحصول على مقعد بالبرلمان سنة 2010
Googletranslate:
Även om Mahmat klassificeras som en islamist, är han inte känd för att ha en intellektuell tillhörighet, som Abdul Razzaq Wabri, som lyckades få en plats i parlamentet 2010.

Hade du en islamist i din regering Löfvén? Samarbetar ni med Muslimska Brödraskapets förgrening i Sverige?

Om du svarar nej på mina frågor.

Vem ska muslimer tro på? En imam eller en politiker?

Mahmoud Khalfi är uppskattad av socialdemokrater och nominerades till och med till politiska uppdrag inom partiet av sidoorganisationen Broderskapsrörelsen, idag Tro och Solidaritet. Här kan du läsa om det i en intern handling. Detta finns också i mina böcker som jag skickat personligen till dig.

Mahmoud Khalfi är en offentlig person som tar emot diplomater, politiker och socialdemokratiska representanter väldigt ofta. Bland gästerna är toppen av partledningen och till och med den tidigare statsministern Göran Person.

Det är dags att Socialdemokraterna utreder anklagelserna. Jag ber nu om en utredning där den här intervjun och dokument som finns i mina böcker Holy White Lies och Erövringen ingår.

Det är pinsamt att vi har oansvariga politiker och religiösa företrädare som uttalar sig oansvarigt, missköter sina uppdrag och inte lyssnar på varningar. Nu börjar det bli allvarligt, ”politisk folkresning mot muslimer”. Sverige har inte råd med offentliga personer som beter sig som barn i en lekstuga.

Sameh Egyptson


Köp Erövringen, Muslimska Brödraskapets infiltration av Sverige:
https://egyptson.se/shop#!/products/er%C3%B6vringen
Köp E-boken med klickbara unika länkar på Google books
books.google.se/books/about/ER%C3%96VRINGEN.html 
Kontakta Sameh Egyptson för intervju: Tel: 0707267161. Email: 
sameh.egyptson@egyptson.se
Pressbilder och bilder från boken:drive.google.com/drive/folders/10qqnDzSYbiLzIxul9ZIF9QvgXP_zh-fJ?usp=sharing  
Boka föreläsningar och föredrag med Sameh Egyptson:
docs.google.com/document/d/12C5NTSjgEEstiFwkQY2ea_zBpORLKhTmbap_YgslW9o/edit?usp=sharing 
Läs recensioner och få mer information:wordpress.egyptson.se/2018/11/23/news-about-holy-white-lies/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: